sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

VALÝ SU, MASKE, MESAFE VE HÝJYEN KONUSUNDA VATANDAÞLARI UYARDI

  •  23 Eylül 2020 Çarþamba 14:24

Mersin Valisi Ali Ýhsan, il protokolüyle birlikte esnafý ziyaret edip, toplu taþýma araçlarýndaki denetimlere katýldý, vatandaþlarý maske, sosyal mesafe ve hijyen konusunda uyardý.

Mersin Valisi Ali Ýhsan, il protokolüyle birlikte esnafý ziyaret edip, toplu taþýma araçlarýndaki denetimlere katýldý, vatandaþlarý maske, sosyal mesafe ve hijyen konusunda uyardý.

'Saðlýk için hepimiz için' sloganýyla ülke genelinde uygulanan yeni tip korona virüs (Covid-19) tedbirlerine yönelik denetimler, Mersin'de Vali Ali Ýhsan Su öncülüðünde gerçekleþtirilmeye devam ediyor. Bu kapsamda, Akdeniz ilçesi Camii Þerif Mahallesi'nde yapýlan denetimlere Vali Ali Ýhsan Su'nun yaný sýra, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutaný Tuðamiral Fuat Gedik, Ýl Emniyet Müdürü Mehmet Þahne, Ýl Jandarma Komutaný Necip Çarýkçýoðlu ve Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutaný Oðuz Bavbek ile genel kolluk birimleri katýldý.

Vatandaþlarýn yoðun olarak bulunduðu iþyerleri ile toplu taþýma araçlarýnda gerçekleþtirilen denetimlerde, vatandaþlara korona virüs salgýnýna karþý hatýrlatmalarda bulunan Vali Su, pandemi tedbirlerine uyulmasý yönünde uyardý.

Görevlilerin vatandaþlara bilgilendirici broþürler daðýttýðý denetimler esnasýnda, maske, fiziki mesafe ve temizlik kurallarýna riayet etmenin önemini vurgulayan Vali Su, tüm ülkede olduðu gibi Mersin özelinde de tüm birimlerin, kaymakamlar, belediye baþkanlarý, kolluk kuvvetleri, STK'lar ve muhtarlarýn katýlýmýyla oluþturulan ekiplerle sahada olduðunu kaydetti.

Tedbirlere uyduklarý için vatandaþlara teþekkür eden Vali Su, Mersin'de pandemi kurallarýna uyma alýþkanlýðýnýn daha da artmasýný saðlamak amacýyla yapýlan çalýþmalarýn titizlikle yürütülmeye devam edeceðini ifade etti. - MERSÝN

Paylaþ :
MERSÝN’DE ARICILARA 4 MÝLYON 200 BÝN TL DESTEK SAÐLANDI
MERSÝN’DE DEPO YANGINI SÖNDÜRÜLDÜ
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
FENERBAHÇE ÜST ÜSTE ÝKÝNCÝ KEZ AVRUPA’NIN EN BÜYÜÐÜ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.