sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

Neymar ile tanýþacaklar

  •  26 Þubat 2020 Çarþamba 16:44

Þimdiye kadar dünya genelinde 75 ülkede, 400 binden fazla oyuncunun ter döktüðü organizasyonun Türkiye elemeleri bu sene 15 farklý þehirde yapýlacak. Eleme yapýlacak þehirler arasýnda Mersin’in de olduðu öðrenildi. Red Bull Neymar Jr’s Five Dünya Finali’nde yarýþacak 7 kiþilik uluslararasý takýmýn bir parçasý olmak ve bu heyecan verici finali Brezilya’da izleme fýrsatýna kavuþmak isteyenler Instagram’a yükleyecekleri videolarla bu hayaline ulaþabilecek.

15 ÞEHRÝN ARASINDA MERSÝN’DE VAR

Yapýlan bilgilendirmede; sokak futbolunda hünerlerini sergilemek isteyenlerin mücadelesine sahne olacak Neymar Jr’s Five’da Türkiye elemeleri Ýzmir, Gaziantep ve Trabzon’dan sonra Denizli, Adana, Samsun, Ýstanbul, Mersin, Kayseri, Kocaeli, Konya, Ankara, Bursa, Antalya ve Eskiþehir’e uðrayacaðý belirtildi. Türkiye finali ise 5 Nisan'da yapýlacak. Finallerden þampiyon olarak ayrýlacak takým, Red Bull Neymar Jr’s Five Dünya Finali heyecanýný Neymar Jr Enstitüsü’nde yaþayacak.

 

NEYMAR JR ENSTÝTÜSÜ NEDÝR?

Dünya Finali’nde þampiyon olacak ekibin karþýsýna çýkacak olan Neymar Jr Enstitüsü, Neymar’ýn kurduðu kar amacý gütmeyen bir dernek. Baþarýlý oyuncunun çocukluðunu geçirdiði Praia Grande'de bulunan Enstitü, 7-14 yaþlarý arasýndaki 2 binden fazla çocuk ve aileleri için barýnma, yemek ve futbol gibi hizmetler veriyor.

 

GOL YÝYEN OYUNCUSUNU KAYBEDER

Dünya çapýnda büyük bir kitleye hitap eden Red Bull Neymar Jr’s Five’a 18 ile 25 yaþ arasýndaki her oyuncu katýlabiliyor. Herhangi bir cinsiyet sýnýrlamasýnýn olmadýðý turnuvanýn en önemli özelliði ise gol yiyen takýmdan bir oyuncu çýkýyor olmasý. Beþer kiþiden oluþan takýmlardan birinin son oyuncusu çýktýðýnda veya 10 dakikalýk oyun süresi dolduðunda maç sona eriyor ve maçýn kazananý ilan ediliyor. (ÝHA)

Paylaþ :
KAYISI AÐAÇLARI ÇÝÇEK AÇTI, ORTAYA GÖRSEL ÞÖLEN ÇIKTI
MERSÝN’DE SÝLAH KAÇAKÇILIÐINA YÖNELÝK DÜZENLENEN OPERASYONDA 1 SÝLAH ÞÜPHELÝ ÖLÜM OLAYININ SÝLAHI ÇIKTI
ÖÐRENCÝLERE ORMAN BÝLÝNCÝ VE SEVGÝSÝ AÞILANIYOR
ÇUKUROVA BASKETBOL DEPLASMANDA BEÞÝKTAÞ’I 77-67 YENDÝ 1-0 ÖNE GEÇTÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.