sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

ÇBK Mersin Yeniþehir Belediyesi Rusya’da

  •  25 Þubat 2020 Salý 13:38

Koç Ceyhun Yýldýzoðlu, “Ýkinci periyottaki savunma zaafýmýz Fenerbahçe karþýsýnda yenilmemize neden oldu” dedi. Turuncu mavililer çarþamba günü oynayacaklarý Eketarinburg maçý için yarýn maçýn oynanacaðý salonda çalýþma yapacak.

Pazar günü Fenerbahçe’ye kaybeden Çukurova Basketbol Mersin Yeniþehir Belediyespor, Euroleague’deki son maçýný oynamak için Rusya’ya gitti. Fenerbahçe maçýný ardýndan Pazartesi  sabaha karþý maçýn oynanacaðý Eketarinburg’a  gelen turuncu mavili ekip, günü dinlenerek geçirdi. ÇBK’da Euroleague kadrosunda olmadýklarý için Skyes ve Lavender maç kadrosuna alýnmadý.

 

Koç Ceyhun Yýldýzoðlu Fenerbahçe yenilgisi deðerlendirerek, “Savunma hatalarýmýz nedeniyle maçý kaybettik” dedi. Yýldýzoðlu maça iyi baþlayamadýklarýný belirterek, “Ýlk periyotta biz de bulduðumuz basketlerle oyundan kopmadýk. Ýkinci yarýyla iyi baþlamamýza karþýn savunmada isteðimizi yapamayýnca 15 sayý farkla soyunma odasýna gittik. Ýkinci yarýda toparlanmamýza karþýn farký eritemeyince yenildik” þeklinde konuþtu.

 

Euroleague’de, Ekaterinburg  ile son maçýný oynayacak olan Çukurova Basket  yarýn yapacaðý çalýþmadan sonra maç saatini bekleyecek.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DEKÝ KAZADA ÖLEN ÞAHSIN ARAÇTA YOLCU OLDUÐU ORTAYA ÇIKTI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
PLAY-OFF’A KALAN BASKETBOLCULAR BAÞKAN SEÇER ÝLE BÝR ARAYA GELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.