sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

YAPAY ZEKANIN BELÝRLEDÝÐÝ MERSÝN’ÝN EN GÜZEL ÝLÇESÝ TARSUS ÇIKTI

  •  18 Mayýs 2024 Cumartesi 10:44

Yapay zeka tabanlý bir medya ajansý tarafýndan yapýlan kapsamlý araþtýrma sonucunda Tarsus’un, Mersin’in en güzel ilçesi olduðu belirlendi.

Yapay zeka tabanlý bir medya ajansý tarafýndan belirlenen unvanda, doðal güzelliklerden tarihi zenginliklere kadar geniþ bir yelpazede deðerlendirilen unsurlar büyük rol oynadý. Muhteþem Akdeniz sahilinin yaný sýra, bölgenin doðal yaþamý da ziyaretçileri cezbetmeye devam ediyor. Antik kentlerden Osmanlý eserlerine kadar uzanan zengin tarih mirasý ise Tarsus’un benzersizliðini ortaya koyuyor.

 

 

Tarsus Belediye Baþkaný Ali Boltaç, Tarsus’u turizm kenti yapmak için büyük projeler üzerinde çalýþmalarýn sürdüðünü söyledi. Boltaç, Tarsus’un keþfedilmemiþ güzelliklerini ortaya çýkarmak ve turizm alanýnda ivme kazandýrmak için kararlý bir vizyonla hareket ettiðini ifade etti. Baþkan Boltaç, bu çerçevede Tarsus’un, Mersin’in en güzel ilçesi seçildiðini belirtti.

 

Baþkan Boltaç, Tarsus’u sadece Mersin’in deðil, Türkiye’nin gözde ilçelerinden biri haline getirme hedefiyle hareket ettiklerini vurguladý. Tarsus’un doðal güzellikleri, tarihi zenginlikleri ve kültürel çeþitliliðiyle, ziyaretçilerini kendine hayran býrakmaya devam edeceðini söyledi.

Paylaþ :
KULÝSLERÝ HAREKETLENDÝREN ÝDDÝA: ASGARÝ ÜCRET TEMMUZ AYINDA 21 BÝN 320 LÝRAYA ÇIKACAK
DOÐU AKDENÝZ ÝÇÝN ’KUVVETLÝ GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAÐANAK’ UYARISI
TARSUS’TA YAPAY ZEKA VE SANAT KURSLARI BAÞLADI
MSK GÖZÜNÜ ÞAMPÝYONLUÐA DÝKTÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.