sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

BAÞKAN YILDIZ, KADIN KURSÝYERLERLE ANNELER GÜNÜ ETKÝNLÝÐÝNDE BULUÞTU

  •  11 Mayýs 2024 Cumartesi 16:31

Toroslar Belediye Baþkaný Abdurrahman Yýldýz, Anneler Günü etkinliðinde Toroslar Belediyesi Teknik ve Mesleki Eðitim Kurslarý’nýn (TORTEK) eðitmenleri ve kursiyerleri ile bir araya geldi.

Kadýn çalýþanlarý birimlerinde ziyaret ederek, belediye serasýnda yetiþtirilen çiçeklerden takdim eden Yýldýz, daha sonra eþi Feride Yýldýz ile Osmaniye Mahallesi’ndeki TORTEK kursiyerlerinin hazýrladýðý etkinliðe katýldý. Etkinlikte, kadýnlarýn ürettikleri ürünlerin sergisi, workshop ve yörük kadýný temalý hazýrlanan ’Anadolu’dan Esintiler’ adlý mini defile gerçekleþtirildi. Sergiyi gezerek kadýnlara teþekkür eden Yýldýz, defileden dolayý kursiyerleri de tebrik etti. Baþkan Yýldýz, "Üretimde, eðitimde, evde ve yaþamýn her alanýnda güvenin adýdýr anne. Anneler Günü’nüz kutlu olsun" dedi.

 

Etkinlikte konuþan Baþkan Yýldýz, tüm annelerin ve anne adaylarýnýn Anneler Günü’nü kutladý. Anneler Günü dolayýsýyla hazýrlanan etkinlikte emeði geçenlere teþekkür eden Yýldýz, "Dünyadaki en büyük sevgi anne sevgisidir. Dünyada hangi inanca, hangi düþünceye, hangi ideolojiye sorarsanýz sorun, en önemli þey annedir. Annelere dair ne söylense azdýr. Ýnsanýn dünyada belki kaybettiði en deðerli varlýk annesidir. Annesini kaybetmiþ bir arkadaþýnýz olarak, bunun kýymetini daha fazla biliyorum. Bazen vefasýzlýk ediyoruz, bazen çok fazla üzüyoruz. Ama her þeye raðmen, yaþýmýz ne olursa olsun onlar bizi sevmeye, korumaya devam ediyorlar" diye konuþtu.

 

Belediye Meclis Üyeleri ile kadýn mahalle muhtarlarýnýn da katýldýðý etkinlikte, Baþkan Yýldýz’a, Alsancak TORTEK Seramik ve Heykel atölyesinde tasarlanan Aladað Mahallesi’ndeki tarihi Kýzýlgeçit Köprüsü’nün tablosu ile Yöresel Kilim Dokuma Kurs Merkezi’nde dokunan kilim hediye edildi.

Paylaþ :
KULÝSLERÝ HAREKETLENDÝREN ÝDDÝA: ASGARÝ ÜCRET TEMMUZ AYINDA 21 BÝN 320 LÝRAYA ÇIKACAK
AKDENÝZ’DE EKMEKLÝK YAKAMOZ BUÐDAYININ HASADI YAPILDI
TARSUS’TA YAPAY ZEKA VE SANAT KURSLARI BAÞLADI
MSK, FÝNALE YÜKSELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.