sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

SARIYILDIZ: "HER YÖNÜYLE GÜZEL BÝR AKDENÝZ’Ý BÝRLÝKTE ÝNÞA EDECEÐÝZ”

  •  8 Mayýs 2024 Çarþamba 16:03

Akdeniz Belediye Baþkaný Hoþyar Sarýyýldýz, Fen Ýþleri Müdürlüðü ekiplerinin Güneþ Mahallesi’nde baþlattýðý asfalt serim çalýþmasýný yerinde inceledi, Akdeniz’de acil ihtiyaç duyan tüm mahallelerin sokaklarýnýn yenileneceðini ifade etti.

Akdeniz ilçesinde gerek ekiplerin sahada yaptýðý incelemeler, gerekse muhtarlar ve yurttaþlardan gelen talepler doðrultusunda plan ve program hazýrlayan fen iþleri ekipleri, ihtiyaç duyan mahallelerin sokaklarýný iþ makineleri desteðiyle yenileyip ilçenin çehresini deðiþtirmeye baþladý. Belediye Baþkaný Hoþyar Sarýyýldýz, sokaklarý kilitli parke taþý ile kaplý olan ve ömrünü zaman içinde tamamlayan Güneþ Mahallesi’ndeki sokak üzerinde baþlayan asfalt kaplama çalýþmasýný yerinde inceleyip ekiplerden bilgi aldý.

Akdeniz Belediye Baþkaný Hoþyar Sarýyýldýz, yeni dönemle birlikte Akdeniz’i yenileme ve güzelleþtirme çalýþmalarýna hýzla baþladýklarýnýn ifade ederek, “Bu kapsamda Güneþ Mahallesi 5856 sokakta asfalt kaplama çalýþmamýz sürüyor. Bu sokak, en son 2012 yýlýnda kilit taþý ile kaplanmýþ, sonrasýnda hiç yenilenmemiþ. En hafif bir yaðmurda bile sokakta su göletleri oluþuyordu. Parke taþlarý zarar görmüþ, yer yer sökülmüþtü. Mahallelinin de yoðun talebi vardý. Fen Ýþleri Müdürlüðümüz ve sahadaki arkadaþlarýmýz, bölgede önce fizibilite çalýþmasý yaptý. Ardýndan toplamda 100 ton asfalt dökülerek sokaðý yeniledi. Bütün sokaklarýmýzýn yenilendiði, vatandaþlarýmýzýn yaþamýný rahatça idame ettirdiði bir Akdeniz’i birlikte inþa edeceðiz. Aciliyet durumuna göre de asfalt serim, kilit taþý, kaldýrým yenileme hizmetimiz aralýksýz sürecek” diye konuþtu.

Paylaþ :
230 VERGÝ MÜFETTÝÞÝ 50 ÝLDE SAHAYA ÝNDÝ! 17 MÝLYAR LÝRALIK SAHTE FATURAYA ÝNCELEME
YAPAY ZEKANIN BELÝRLEDÝÐÝ MERSÝN’ÝN EN GÜZEL ÝLÇESÝ TARSUS ÇIKTI
MERSÝN’DE GENÇLÝK BAYRAMI HAFTA BOYUNCA DOLU DOLU KUTLANDI
MSK, FÝNALE YÜKSELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.