sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

ÖZYÝÐÝT, 32 MAHALLE MUHTARIYLA BULUÞTU

  •  8 Mayýs 2024 Çarþamba 16:02

Mersin’in merkez ilçe Yeniþehir Belediye Baþkaný Abdullah Özyiðit, muhtarlarla daima iletiþim halinde olduklarýný ve birlikte çalýþtýklarýný belirterek, “Sorunlarý çözmeye gücümüz var, yeteneðimiz var, bilgimiz var, altyapýmýz var. Hiçbir endiþeye mahal vermeden hizmetleri yerine getirmeye devam edeceðiz" dedi.

Özyiðit, Yeniþehir Kaymakamý Nevzat Þengök ve þube müdürleri ile birlikte 32 mahalle muhtarýyla bir araya geldi. Özyiðit ve Yeniþehir Kaymakamý Nevzat Þengök, önceki dönem mahalle muhtarlarýna hizmetlerinden dolayý plaket ve teþekkür belgesi verdi.

Seçilen muhtarlarý tebrik ederek, çalýþmalarýndan baþarýlar dileyen Özyiðit, “Yeni bir döneme baþlýyoruz. Hep birlikte çok güzel bir kenti yönetiyoruz. Bunun gururunu ve mutluluðunu yaþýyorum. Bu güzel kent daha da güzel yapmak için birlikte mücadele edeceðiz. Birlikte, omuz omuza çalýþacaðýz. Muhtarlarýmýz mahallede olan her sorunu bizimle paylaþacaklar. Sorunlarýn çözümü noktasýnda tüm imkânlarýmýzla görev yapacaðýz. Sorunlarý çözmeye gücümüz var, yeteneðimiz var, bilgimiz var, altyapýmýz var. Hiçbir endiþeye mahal vermeden hizmetleri yerine getirmeye devam edeceðiz. Büyük bir birlik, beraberlik ve dayanýþma içerisinde güzel iþleri birlikte yapacaðýz. Ýnþallah yolumuz açýk olur, güzel olur. Geçen dönemin üzerine koyarak çalýþacaðýz" diye konuþtu.

Paylaþ :
230 VERGÝ MÜFETTÝÞÝ 50 ÝLDE SAHAYA ÝNDÝ! 17 MÝLYAR LÝRALIK SAHTE FATURAYA ÝNCELEME
YAPAY ZEKANIN BELÝRLEDÝÐÝ MERSÝN’ÝN EN GÜZEL ÝLÇESÝ TARSUS ÇIKTI
MERSÝN’DE GENÇLÝK BAYRAMI HAFTA BOYUNCA DOLU DOLU KUTLANDI
MSK, FÝNALE YÜKSELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.