sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

AKDENÝZ BELEDÝYE BAÞKANI HOÞYAR SARIYILDIZ, 65 MAHALLENÝN MUHTARLARI ÝLE BÝR ARAYA GELDÝ

  •  7 Mayýs 2024 Salý 16:49

Sarýyýldýz: "Kentin tüm ekonomisi Akdeniz’de dönüyor”

Kazanlý Hürriyet Mahallesi’nde bir restoranda gerçekleþen buluþmada Sarýyýldýz, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinin ardýndan baþlayan yeni döneme dair hizmet ve projelerini açýklarken, muhtarlar da mahallelerinin sýkýntýlarýný, talep ve þikâyetlerini ileterek çözüm istedi.

Muhtarlýk görevinin önemine dikkat çeken Sarýyýldýz, "Bizi baþarýya götürecek þey farklýlýklarýmýzla ve zenginliðimizle bir araya gelerek Halil Ýbrahim sofrasýnda ayný aþý, ayný suyu paylaþmaktýr. Seçim süreci geride kaldý. Þimdi yorgunluðu üzerimizden atýp çalýþmaya baþlamamýz gerekiyor. Tez elden bizlerin halkýmýza, sizlerin de mahalle sakinlerine vermiþ olduðun vaat ve sözleri yerine getirme dönemi baþlamýþtýr. Muhtarlarýmýzýn taleplerinin, beklentilerinin imkânlar dâhilinde ve gecikmeksizin yerine getirilmesini saðlayacaðýz” dedi.

“Akdeniz; nüfus olarak Toroslar ve Tarsus’tan daha az ama hepimiz biliyoruz ki Akdeniz, Mersin’in kalbidir” diyen Sarýyýldýz, “Kentin ekonomisi de Akdeniz’de dönüyor. Tarým arazileri, limaný ile iþ ve istihdam alanlarý ile Akdeniz, Mersin’in atan kalbi. Halklarýmýza büyük bir umu vaat ediyor. Ama ne yazýk ki bunun karþýlýðýný sahada göremiyoruz. Biz bu dönem, bu makûs talihi deðiþtirmek için, halklarýmýzýn yararýna bir pratik sergileyeceðiz. Hiçbir zaman ayrýmcýlýk yapmayacaðýz, kimseyi ötekileþtirmeyeceðiz. Biliyoruz ki Akdeniz’de tüm halklar, inançlar, bütün kesimler iç içe ve kardeþçe yaþýyor. Omuz omuza durup, kol kola girersek aþamayacaðýmýz hiçbir engel yoktur. Akdeniz, bunu daha önce baþardý yine baþarabilir” diye konuþtu.

Paylaþ :
230 VERGÝ MÜFETTÝÞÝ 50 ÝLDE SAHAYA ÝNDÝ! 17 MÝLYAR LÝRALIK SAHTE FATURAYA ÝNCELEME
YAPAY ZEKANIN BELÝRLEDÝÐÝ MERSÝN’ÝN EN GÜZEL ÝLÇESÝ TARSUS ÇIKTI
MERSÝN’DE GENÇLÝK BAYRAMI HAFTA BOYUNCA DOLU DOLU KUTLANDI
MSK, FÝNALE YÜKSELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.