sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MEHMET ALÝ ERBÝL, GÝTTÝÐÝ BÝR LOKANTADA ARAPLARDAN PARA TOPLADI

  •  6 Mayýs 2024 Pazartesi 16:13

Özel hayatýyla sýklýkla gündeme gelen ünlü þovmen Mehmet Ali Erbil, son olarak gittiði bir lokantada Arap turistlerden para topladý.

Özel hayatýyla sýklýkla gündeme gelen ünlü þovmen Mehmet Ali Erbil, son olarak gittiði bir lokantada Arap turistlerden para topladý.

Kýsa süreli ayrýlýðýn ardýndan Genç sevgisi Gülseren Ceylan ile geçtiðimiz günlerde barýþan Mehmet Ali Erbil, þimdi de gittiði bir lokantada çekilen videosu ile gündeme geldi.

Bir dönem sunduðu televizyon programlarýyla adýndan Mehmet Ali Erbil, son yýllarda hem mücadele ettiði hastalýðý hem de genç sevgilileriyle haberlere konu oluyor. Ünlü þovmen, son olarak yemek yemek için gittiði bir restoranda Arap turistlerden para topladýðý görüntülerle adýndan söz ettirdi.

Bir restoranda eline aldýðý þapka ile gezmeye baþlayan Mehmet Ali Erbil, Arap turistlerin yanýna dans ederek yaklaþtý ve "Yallah yallah" diyerek þapkaya para atmalarýný istedi. O anlarda Arap turistler þaþkýn bakýþlarla ne olduðunu anlamaya çalýþtý. Arap turistlerden bir miktar para alan Mehmet Ali Erbil, daha sonra ise masadan ayrýldý. Restoranda yaþanan o ilginç anlardan geriye ise ünlü þovmenin yaptýðý bu hareketler kaldý.

Paylaþ :
KULÝSLERÝ HAREKETLENDÝREN ÝDDÝA: ASGARÝ ÜCRET TEMMUZ AYINDA 21 BÝN 320 LÝRAYA ÇIKACAK
DOÐU AKDENÝZ ÝÇÝN ’KUVVETLÝ GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAÐANAK’ UYARISI
TARSUS’TA YAPAY ZEKA VE SANAT KURSLARI BAÞLADI
MSK, FÝNALE YÜKSELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.